afbeelding van een schrift en pen

Blog

Terugblikken

December, een maand van terugblikken op het afgelopen jaar, op de jaren daarvoor. 10 december was het 11 jaar geleden dat ik afstudeerde als Craniosacraaltherapeut aan de PCSA, de Peirsman Cranio Sacraal Academie. Etienne, oprichter van de academie, feliciteerde de afgestudeerden en gaf ons mee dat het echte werk nu pas begon. Hij had gelijk……

Craniosacraaltherapie is een heel brede behandelmethode en in de jaren die volgden,  leerde ik voortdurend bij. Ik ontdekte waar mijn kracht ligt, waar ik blij van word, waar ik goed in ben. Toch duurde het nog tot en met augustus dit jaar voordat ik zeker was: Mijn kracht ligt in het behandelen van mensen, die hun trauma’s klein of groot, hun oude patronen op willen lossen. In het begeleiden van mensen die het anders willen in hun leven, die niet langer geleefd willen worden door onopgeloste emoties en oude patronen.

In september van dit jaar heb ik de knoop doorgehakt en besloten om een frisse wind door mijn praktijk te laten waaien. Kiezen voor de dingen waar ik goed in ben. Daar hoort een nieuwe praktijkruimte bij, een nieuwe website en nieuwe visitekaartjes. En om het nieuwe jaar dan maar gelijk goed in te ‘waaien’, broed ik op een nieuwe omschrijving van klachten waarvoor je in de praktijk terecht kunt voor een behandeling.

Terugblikkend op dit jaar zie ik dat er veel is gebeurd, was het corona of was het gewoon tijd? Feit is dat 2022 begint met een nieuwe koers. En ja, toch ook met een goed voornemen…..om regelmatig een nieuwsbrief te schrijven.

En jij? Heb jij goede voornemens of een wens een andere koers te varen? Houd de nieuwsbrief van Praktijk Cranio & Zo dan in de gaten, wie weet komt er iets voorbij wat je helpt bij een goede vaart.

Ik wens jullie allemaal een fijne jaarwisseling en een gelukkig, gezond en Liefdevol 2022!

Liefs, Jolande

Nieuwsbrief December 2021

24 augustus 2021 | Jolande de Haas

De nieuwsbrief van december staat bijna klaar. Stay tuned!

Lees meer