afbeelding van een massagetafel

Ondersteunende kracht

Massage & Aromatherapie

Het beroep van masseur is het oudste beroep ter wereld, massage werd zelfs door de Chinezen al gebruik in het jaar 3000 voor Christus! De oude Egyptenaren, de Grieken en de Romeinen gebruikten massage om gezondheid te herstellen, gezond te blijven of om te ontspannen.

Therapeutische massage anno nu werkt nog steeds zoals de massage die de oude Egyptenaren gebruikten: Het kalmeert, geeft rust, ontspant de spieren, bevordert de doorbloeding en verbetert de stofwisseling.

Wij werken ook met aromatherapie, een vorm van kruidengeneeskunde, waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische oliën: puur natuurlijke oliën verkregen uit planten, bloemen en kruiden. Elke olie heeft zijn eigen geneeskrachtige werking. Zo maken wij des gewenst een persoonlijke massageolie die de massage extra kan ondersteunen.

Bij Cranio & Zo wordt tijdens de therapeutische massage gebruik gemaakt van natuurlijke oliën of een persoonlijke olie bestaande uit een basisolie, die is aangevuld met etherische oliën. Zo kun je bij ons in een warme en sfeervolle omgeving lichamelijke klachten laten behandelen en zowel lichamelijk als geestelijk helemaal tot rustkomen.